2 web

Discussion in 'Install/Configuration' started by hikaro, Aug 28, 2007.

  1. hikaro

    hikaro New Member

    hello,

    i just tried install lsws standard, i have 2 website, for my first website everything just comes very well but when i add another virtual host for my second web, it doesnt work, when i open from browser it comes apache default page.
    any idea where i go wrong ? please do help me.
    thank you
  2. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Are you using a hosting control panel?
  3. hikaro

    hikaro New Member

    i use directadmin as my control panel
  4. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Please check how many Apache vhosts has been configuration under the status page of LSWS web console. Direct admin may create a parking vhost for each IP, so the 5 vhosts limit has been reached, just get rid of the unused vhosts.
  5. hikaro

    hikaro New Member

    just 2 vhost there, ( Virtual Hosts (2) ). i see it under configuration - servers.
  6. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    In DirectAdmin? or in LSWS web console?
  7. hikaro

    hikaro New Member

    i saw it in LSWS web console
  8. hikaro

    hikaro New Member

    ok i just got it works! thanks!
    but seems like i found another problem now, when i try upload a file using the php uploader, it never get uploaded.
    perhaps i got wrong permission or something like that ?
  9. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    file upload is not enabled in the php.ini, check lsws/php/php.ini
  10. hikaro

    hikaro New Member

    thanks! everything is working fine now! i love it!

Share This Page