4.0.12 Admin Web Console Login Error

Discussion in 'Bug Reports' started by LiteSpeeder, Dec 23, 2009.

  1. LiteSpeeder

    LiteSpeeder New Member

    Hello,

    When i first upgraded to the latest version (4.0.12) i could able to login admin web console. After a few hours, i'm stuck at the login page. I enter my username and password then i click to login and it locks my browser:

    Error:
    ***/static/scripts/jcryption/jquery.jcryption-1.0.1.min.js:1

    Tested on both Firefox and IE.

    More details:

    Web sayfası hata ayrıntıları

    Kullanıcı Aracısı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; GTB6.3; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.2; Tablet PC 2.0)
    Tarih damgası: Wed, 23 Dec 2009 05:32:22 UTC


    İleti: 'document.getElementById(...)', null or not an object
    Line: 77
    Character: 2
    Code: 0
    URI: ***:7080/static/scripts/general.js
  2. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    download 4.0.12 and perform a upgrade again see if the problem fixed.
  3. LiteSpeeder

    LiteSpeeder New Member

    The problem still exists.

    login.php at IE8 displays a js error:

    Web sayfası hata ayrıntıları

    Kullanıcı Aracısı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; GTB6.3; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.2; Tablet PC 2.0)
    Tarih damgası: Thu, 24 Dec 2009 20:42:09 UTC


    İleti: 'document.getElementById(...)', null veya bir nesne değil
    Satır: 77
    Karakter: 2
    Kod: 0
    URI: http://69.25.186.163:7080/static/scripts/general.js
  4. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Where LSWS has been installed to?
    Possible for our staff to login and take a look?
  5. LiteSpeeder

    LiteSpeeder New Member

  6. LiteSpeeder

    LiteSpeeder New Member

    I need to login to admin web console. Please help.
  7. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Maybe something wrong with the encryption key,
    Run
    /path/to/lsws/admin/misc/create_admin_keypair.sh

    fixed it.
  8. LiteSpeeder

    LiteSpeeder New Member

Share This Page