4.0b1 packages

Discussion in 'LSWS 4.1 Release' started by mistwang, Apr 4, 2008.

  1. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

  2. anewday

    anewday Moderator

    Is it safe to run on a production server?
  3. Dru

    Dru New Member

    If I don't currently use the enterprise version of litespeed am I still able to install this without any problems? (ie, will I be able to upgrade to a standard version of 4 in the future).

    edit

    Figured out the url to the standard version so forget my question :) I'm trying it now and so far, whatever tweaks you've done are fantastic as a couple of my sites are noticeably quicker.
    Last edited: Apr 4, 2008
  4. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Yes, we are using 4.0b1 now, the worst case is to switch back to 3.3.x release if anything goes wrong.
  5. anewday

    anewday Moderator

    Ok, I noticed this forum timed out many times in the past couple of days. Is it because you are still tweaking it?
  6. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    That's probably our firewall blocking access from multiple PCs behind NAT.
  7. fastproxy

    fastproxy New Member


    So does that mean, 1-CPU license users cant use Cache function in 4.0 release? :(
  8. anewday

    anewday Moderator

    I was wondering that too. Anyone have feedback on the squid-like cache? :)
  9. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    OK. the request rate throttling bug has been fixed in current 4.0b1 package.
    The litespeed is powered by 4.0b1 now, For the cache, you can try http://store.litespeedtech.com/, the page are cached for 5 minutes, the first access is slow, the subsequent access is instant.

    cache is not a solution for everything, like vB cannot take advantage of it as the content is based on cookie (user login) and the response header does not allow caching.
  10. anewday

    anewday Moderator

    Great, would the cache work on my Invision Power Board ? :)
  11. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Please check the response header for "Cache-Control".
  12. anewday

    anewday Moderator

    I don't see cache-control on my forum's response header.
    Last edited: Apr 17, 2008
  13. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Yeah, I think your site can be cached.
  14. vivek

    vivek New Member

    I have 1 cpu license, So I cant use cache function ?

    Vivek
  15. MindTooth

    MindTooth New Member

    Need to try LiteStepp 4.0 locally. Good job!

    Birger :)
  16. vivek

    vivek New Member

    secFilter function is not workring with version 4
  17. MindTooth

    MindTooth New Member

    Can I use this guide to upgrade from 3.3.11 to 4.0b1?

    Birger :)
  18. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    please wait our update build of 4.0b1 to include a few recent bug fixes.
  19. MindTooth

    MindTooth New Member

    Okay, thank you.

    Birger :)
  20. jkeegan

    jkeegan New Member

    Cache for VPS licenses?

    Is the cache function enabled for VPS licenses?

Share This Page