BUG: The document has been permanently moved to <A HREF="%s">here</A>

Discussion in 'General' started by phallstrom, Mar 14, 2007.

  1. phallstrom

    phallstrom New Member

    Hi -

    We have several redirects and while they work, during some debugging today I think I see a problem.

    Here's the snippet from the XML configuration:

    Code:
        <context>
          <type>redirect</type>
          <uri>/forums</uri>
          <externalRedirect>1</externalRedirect>
          <statusCode>301</statusCode>
          <location>http://forums.ourdomain.com/forums/</location>
          <note></note>
          <allowOverride></allowOverride>
          <realm></realm>
          <authName></authName>
          <required></required>
          <accessControl>
            <allow></allow>
            <deny></deny>
          </accessControl>
          <authorizer></authorizer>
        </context>
    When I trigger this URL with curl I get the following:

    Code:
    curl -v http://www.ourdomain.com/forums/
    
    * About to connect() to www.ourdomain.com port 80
    *   Trying 123.123.123.123... * connected
    * Connected to www.ourdomain.com (123.123.123.123) port 80
    > GET /forums/ HTTP/1.1
    User-Agent: curl/7.13.1 (powerpc-apple-darwin8.0) libcurl/7.13.1 OpenSSL/0.9.7l zlib/1.2.3
    Host: www.ourdomain.com
    Pragma: no-cache
    Accept: */*
    
    < HTTP/1.1 301 Moved Permanently
    < Server: LiteSpeed
    < Date: Wed, 14 Mar 2007 23:12:14 GMT
    < Location: http://forums.ourdomain.com/forums/
    < Content-Type: text/html
    < Content-Length: 414
    <html>
    <head><title> 301 Moved Permanently
    </title></head>
    <body><h1> 301 Moved Permanently
    </h1>
    The document has been permanently moved to <A HREF="%s">here</A>.<hr />
    Powered By <a href='http://www.litespeedtech.com'>LiteSpeed Web Server</a><br />
    <font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=-1>Lite Speed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!</font></body></html>
    * Connection #0 to host www.ourdomain.com left intact
    * Closing connection #0
    The redirect works because of the Location header, but if that didn't get picked up for some reason it would show the HTML below and the HREF attribute of the link is always set to "%s", not the actual link itself.

    This is occuring on 3.0RC2.
  2. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    That's the current behavior of default 3xx pages, will be addressed when we add a server side include page support.

Share This Page