DirectoryIndex directive doesn't work

Discussion in 'Install/Configuration' started by SyNeo, Dec 10, 2004.

  1. SyNeo

    SyNeo New Member

    Hello.

    Does DirectoryIndex directive supported in the LiteSpeed server? I'm trying to set one in the .htaccess file, but it doesn't seem to work.

    Thank you.
  2. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Unfortunately, it is not supported in the current release. Supported directives are here:

    http://www.litespeedtech.com/docs/VHGeneral_Help.html#htaccess

    You need to configure directory index files in the virtual host "general"->"Index Files" table for now, it is a virtual host level configuration.

    We will add DirectoryIndex directive support in next release. :)

    George
  3. SyNeo

    SyNeo New Member

    Thank you for the answer. I will wait then, to your next stable release, prior to porting.
  4. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    It is supported in 2.0RC4 release now. :)
  5. SyNeo

    SyNeo New Member

    Thank you for the update. How much is it stable then? Can it be used in the production enviroment?
  6. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Yes, it is very stable. It has been used in production by some large web sites for a while.
    It is highly recommended to upgrade to 2.0RC4 from 1.5.x releases.
    There are some new features need to be included, including a new web admin interface. so it is not released as 2.0 yet.
  7. SyNeo

    SyNeo New Member

    Ok - thank you for the explanation. I will try the new version very soon.

Share This Page