Error in the build matching binary page

Discussion in 'General' started by rpmb, Dec 13, 2012.

  1. rpmb

    rpmb New Member

    Hello,

    I have an error in the build page.

    ERROR: /usr/local/bin/php -i returns 134

    I can build by command line so not a massive problem but still its an error id rather resolve.

    Thanks for any help.
  2. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Likely due to memory limit applied by WHM/cpanel when run the script from the interface.
  3. rpmb

    rpmb New Member

    Hmmm tweak settings > Max Cpanel memory is set to unlimited so unless there is a limit set elsewhere.
  4. rpmb

    rpmb New Member

    DLL its not windows.

    Pretty disappointed with the lack of support from litespeed.

    TBH i think ill just let the month expire and go back to apache I dont really appreciate paying for a 4cpu monthly fee to have no support.
  5. webizen

    webizen New Member

    License fee does not cover support. forum support is free but sometimes not as quick as you expected. You may purchase support ticket for fast turnaround.

    btw, pls paste the error message of build matching php from command line if you like.
  6. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    It is normal that you encounter problem due to varies resource limits applied by WHM, even cPanel itself instructs you to run easyapache from command line if problem with the web console interface.
    Since you can do it from command line successfully, we believe it is the way how it works, no further investigation is required. If you have problem with command line as well, our staff will look into and fix it quickly.

Share This Page