error_log is constantly being written to

Discussion in 'Install/Configuration' started by anewday, Mar 20, 2008.

  1. anewday

    anewday Moderator

    Code:
    root@server [/usr/local/apache/logs]# [B]tail -f error_log[/B]
    
    2008-03-20 16:08:14.854 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/style_images/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:15.679 [INFO] [HTAccess] Configuration file [/home/johndoe/public_html/forum/.htaccess] changed.
    2008-03-20 16:08:15.679 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:15.679 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/style_images/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:15.949 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/gallery/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:18.210 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/style_emoticons/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:21.231 [INFO] [HTAccess] Configuration file [/home/johndoe/public_html/forum/.htaccess] changed.
    2008-03-20 16:08:21.231 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:21.232 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/uploads/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:21.296 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/style_images/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:23.339 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/gallery/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:27.140 [INFO] [HTAccess] Configuration file [/home/johndoe/public_html/forum/.htaccess] changed.
    2008-03-20 16:08:27.140 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:27.455 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/style_images/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:28.751 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/gallery/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:31.327 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/style_emoticons/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:33.048 [INFO] [HTAccess] Configuration file [/home/johndoe/public_html/forum/.htaccess] changed.
    2008-03-20 16:08:33.048 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:33.069 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/gallery/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:37.040 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/style_images/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:37.387 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/uploads/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:39.079 [INFO] [HTAccess] Configuration file [/home/johndoe/public_html/forum/.htaccess] changed.
    2008-03-20 16:08:39.079 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:39.080 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/style_images/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:40.188 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/gallery/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:42.286 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/style_emoticons/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:45.752 [INFO] [HTAccess] Configuration file [/home/johndoe/public_html/forum/.htaccess] changed.
    2008-03-20 16:08:45.752 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:45.753 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/style_images/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:45.811 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/gallery/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:51.040 [INFO] [HTAccess] Configuration file [/home/johndoe/public_html/forum/.htaccess] changed.
    2008-03-20 16:08:51.040 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:51.821 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/uploads/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:52.068 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/gallery/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:52.264 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/style_emoticons/.htaccess]
    2008-03-20 16:08:52.974 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/johndoe/public_html/forum/style_images/.htaccess]
    The log filesize grows every second, why does it keep writing those lines?
  2. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    does /home/johndoe/public_html/forum/.htaccess keep changing?
    Why?
  3. anewday

    anewday Moderator

    No, none of those .htaccess files are changing. I checked the modifed date and it's in 2007. The log file came to 50M in a day. :eek:
  4. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Is permission set properly? should be readable user "nobody".
  5. anewday

    anewday Moderator

    I didn't mess around with the permissions, never seen this behavior before on this cPanel server.

    it shows as:

    -rw-r--r-- 1 johndoe johndoe 9623 Oct 8 02:01 .htaccess
  6. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    That's cause by a bug, will be fix in 3.3.9.
  7. anewday

    anewday Moderator

    Ok, glad it is just a bug. :D

    If it's helpful, the forum directory is an addon domain, ie subdomain forum.mywebsite.com goes to mywebforum.com
  8. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    It has been fixed in our latest 3.3.9 build.
  9. anewday

    anewday Moderator

    Great, when will that be available? :)
  10. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    It available now, just change the version number in the download link to get it.
  11. anewday

    anewday Moderator

    Thanks, just updated. Another question, I see error_log files created in the document root for my domains. Is there any way to disallow access to them via a web browser for security reasons?
  12. layer

    layer New Member

    You can try setting up a mod_security rule for that.
  13. anewday

    anewday Moderator

    Do you know how to write this rule? :)
  14. anewday

    anewday Moderator

    This is happening on the 4.0 beta 1 release. :(
  15. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    forgot to apply the fix to 4.0b1 branch, just updated 4.0b1 package to address this.
  16. anewday

    anewday Moderator

    Thanks for the quick fix, hope you didn't leave out anymore. :p

Share This Page