Failed Opening Required LS

Discussion in 'Install/Configuration' started by lifeinpoetry, Feb 17, 2010.

  1. lifeinpoetry

    lifeinpoetry New Member

    I'm getting a lot of PHP errors in my Litespeed log. I just installed it yesterday and have it running in place of Apache with CPanel 11.25.

    Here are the basic errors it gives me:

    2010-02-16 21:13:05.160 INFO [ip removed:50465-0#APVH_gabrielle.self-injury.net] File not found [/home/selfinju/public_html/gabrielle/public/style_images/master/status_button_left.png]
    2010-02-16 21:13:05.161 NOTICE [ip removed:50465-0#APVH_gabrielle.self-injury.net:lsapi] [STDERR] PHP Warning: Unknown: failed to open stream: No such file or directory in Unknown on line 0
    2010-02-16 21:13:05.162 NOTICE [ip removed:50465-0#APVH_gabrielle.self-injury.net:lsapi] [STDERR] PHP Warning: Unknown: failed to open stream: No such file or directory in Unknown on line 0
    2010-02-16 21:13:05.162 NOTICE [ip removed:50465-0#APVH_gabrielle.self-injury.net:lsapi] [STDERR] PHP Fatal error: Unknown: Failed opening required 'LS' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in Unknown on line 0
    Last edited by a moderator: Feb 17, 2010
  2. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    If you use suphp with Apache, you should use "PHP suEXEC" with LiteSpeed.
    Otherwise, you should turn off "PHP suEXEC"
  3. lifeinpoetry

    lifeinpoetry New Member

    That fixed the issue. Thank you.
  4. lifeinpoetry

    lifeinpoetry New Member

    Wait, no. The issue doesn't seem resolved. I thought it was but just looked at my logs and there are hundreds of these errrors.
  5. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Please double check the file permission and if PHP was executed as the right user.

Share This Page