Installation: Giving cannot execute binary file

Discussion in 'Install/Configuration' started by imralk, Jun 9, 2013.

  1. imralk

    imralk New Member

    I want to give litespeed ago, but i am facing same kind of issue

    I have the following

    vps runing cpanel/whm
    centos x64

    i got a trial key emailed

    Downloaded this:
    http://www.litespeedtech.com/package...4-linux.tar.gz

    Followed this:
    http://www.litespeedtech.com/docs/webserver/install/


    but i get this error:

    ./install.sh: line 80: /home/lsws-4.2.3/bin/lshttpd: cannot execute binary file
    root@server [/home/lsws-4.2.3]# ./install.sh: line 80: /home/lsws-4.2.3/bin/lshttpd: cannot execute binary file

    Please help
  2. NiteWave

    NiteWave Administrator

    Code:
         79         if [ -f "$LSINSTALL_DIR/trial.key" ]; then
         80             $LSINSTALL_DIR/bin/lshttpd -t
         81             if [ $? -ne 0 ]; then
         82                 exit 1
         83             fi
         84         else
    
    please check with
    1)ls -al /home/lsws-4.2.3/bin/lshttpd
    2)uname -a
    3)file /home/lsws-4.2.3/bin/lshttpd
  3. isheriff82

    isheriff82 New Member

    another error

    root@server [/]# ls -al /home/lsws-4.2.3/bin/lshttpd
    -rwxrwxr-x 1 500 mailtrap 12602766 Jun 5 19:07 /home/lsws-4.2.3/bin/lshttpd*

    root@server [/]# uname -a
    Linux server.itekcore.com 2.6.32-358.2.1.el6.i686 #1 SMP Tue Mar 12 21:42:46 UTC 2013 i686 i686 i386 GNU/Linux

    root@server [/]# file /home/lsws-4.2.3/bin/lshttpd
    /home/lsws-4.2.3/bin/lshttpd: ELF 64-bit LSB executable, x86-64, version 1 (SYSV), dynamically linked (uses shared libs),

    as you can see its x64, how ever i just tryed installing a x86 ver and its worked how strange, anyway i am having another issue.

    when i goto whm and try to see it it gives me an error, please refer below. help is much appriciated.

    Internal Server Error

    500

    No response from subprocess (/usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/addon_lsws.cgi): subprocess exited with status 1

    cpsrvd/11.36.1.8 Server at server.

    Attached Files:

  4. isheriff82

    isheriff82 New Member

    sorry about the user name change, i had to create a new user the old user and pass was not accepted even after the reset.:confused::confused:
  5. webizen

    webizen New Member

    check the cgi file and make sure perl binary does exist and is runnable.
  6. NiteWave

    NiteWave Administrator

    your server is 32-bit, but try to install 64-bit litespeed, that's the reason why not work. go with 32-bit litespeed binary.
  7. vimalabraham

    vimalabraham New Member

    Litespeed Control Panel Not Working !

    Hello, i got an error when trying to access litespeed control panel through my WHM.

    "Internal Server Error

    500

    No response from subprocess (/usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/addon_lsws.cgi): subprocess exited with status 1"

    I tried the following commands and the output has been posted below.
    please guide me. thank you

    # uname -a

    Linux servers.ctazzhosting.net 2.6.32-042stab079.5 #1 SMP Fri Aug 2 17:16:15 MSK 2013 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux


    # file /usr/src/lsws-4.0.1.x64/bin/lshttpd

    /usr/src/lsws-4.0.1.x64/bin/lshttpd: ELF 64-bit LSB executable, x86-64, version 1 (SYSV), dynamically linked (uses shared libs), for GNU/Linux 2.4.0, not stripped
  8. NiteWave

    NiteWave Administrator

    on command line, just run
    /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/addon_lsws.cgi
    what's the output ?
  9. vimalabraham

    vimalabraham New Member

    output of error

    -bash: /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/addon_lsws.cgi: /usr/local/bin/perl: bad interpreter: No such file or directory
  10. NiteWave

    NiteWave Administrator

Share This Page