Lisence problem

Discussion in 'General' started by SameerHosting, Jan 29, 2009.

  1. SameerHosting

    SameerHosting New Member

    Hello i installed litespeedwebserver plugin and Installed Lsphp now my trial key exspired how do i uninstall it i need this help asap so i can buy a new lisence on sunday please help
  2. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    The plugin has an uninstall option.
  3. SameerHosting

    SameerHosting New Member

    All of my sites are down

    All the sites are down includeing whm


    root@server [~]# service httpd restart
    [ERROR] Sorry, your trial license key has expired!
    [ERROR] Sorry, your trial license key has expired!
    [ERROR] Failed to start lshttpd!
    [ERROR] Sorry, your trial license key has expired!
    [ERROR] Sorry, your trial license key has expired!
    [ERROR] Failed to start lshttpd!
    [ERROR] Sorry, your trial license key has expired!
    [ERROR] Sorry, your trial license key has expired!
    [ERROR] Failed to start lshttpd!
    [ERROR] Sorry, your trial license key has expired!
    [ERROR] Sorry, your trial license key has expired!
    [ERROR] Failed to start lshttpd!
    [ERROR] Sorry, your trial license key has expired!
    [ERROR] Sorry, your trial license key has expired!
    [ERROR] Failed to start lshttpd!
    [ERROR] Sorry, your trial license key has expired!
    [ERROR] Sorry, your trial license key has expired!
    [ERROR] Failed to start lshttpd!
    [ERROR] Sorry, your trial license key has expired!
    [ERROR] Sorry, your trial license key has expired!
    [ERROR] Failed to start lshttpd!
    [ERROR] Sorry, your trial license key has expired!
    [ERROR] Sorry, your trial license key has expired!
    [ERROR] Failed to start lshttpd!
    [ERROR] Sorry, your trial license key has expired!
    [ERROR] Sorry, your trial license key has expired!
    [ERROR] Failed to start lshttpd!


    Thats the error i get
  4. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

  5. SameerHosting

    SameerHosting New Member

    All Down

    cp: cannot stat `/home/cpeasyapache/ls.src/php-5.2.8/sapi/litespeed/php': No such file or directory
    **ERROR** fail to copy lsphp from /home/cpeasyapache/ls.src/php-5.2.8/sapi/litespeed/php
  6. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    You can switch to Apache from WHM plugin.
  7. SameerHosting

    SameerHosting New Member

    Np

    Thats the problem i get when i try to build matching php
  8. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    try command

    make clean

    under
    /home/cpeasyapache/src/php-5.2.8/

    may fix it.
  9. SameerHosting

    SameerHosting New Member

    Lol

    Lmao i got an error this is stopping it from running

    [OK] The startup script has been successfully installed!
    port offset is 0, stopping Apache ...
    [Sat Jan 31 02:41:50 2009] [warn] NameVirtualHost 94.76.206.147:443 has no VirtualHosts

    [Sat Jan 31 02:41:50 2009] [warn] NameVirtualHost 94.76.206.147:443 has no VirtualHosts
    httpd (no pid file) not running
    [OK] lshttpd: pid=17067.
    [Sat Jan 31 02:41:52 2009] [warn] NameVirtualHost 94.76.206.147:443 has no VirtualHosts
    httpd (pid 17070?) not running
    [OK] lshttpd: pid=17107.
  10. SameerHosting

    SameerHosting New Member

    Ok Sorted

    I got my provider to sort that also compileing litespeed works

    only issue is when i start it it starts for 1 second then stops
  11. SameerHosting

    SameerHosting New Member

    ty

    Thanks for the great support

    it says

    LiteSpeed Web Server Control Operation ... Restart LiteSpeed

    LiteSpeed is not up! Please check log file for errors.
  12. SameerHosting

    SameerHosting New Member

    ah

    2009-01-31 03:09:48.494 [ERROR] [LICENSE] License key operation failure: ERR T.6: Your trial period has terminated.


    But it says 14 days left when restarting litespeed via shh
  13. PSS

    PSS Member

    I get also

    Code:
    2009-01-31 14:46:42.597	ERROR	[LICENSE] Failed to send registration request.
    2009-01-31 15:47:03.560	ERROR	[LICENSE] Failed to send registration request.
    2009-01-31 16:47:29.613	ERROR	[LICENSE] Failed to send registration request.
    and there are about 155 "update days" left AND this is an owned licence. Please advice! I have not made any changes to server nor firewall.
  14. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    You started to use a trial key 30 days before, so your server is not allowed to use trial key any more.
    PM your server IP, we can have it cleared.
  15. anewday

    anewday Moderator

    I would hate to see downtime caused by communication failure on OWNED licenses. Was Litespeed server still up despite those errors?
  16. SameerHosting

    SameerHosting New Member

    Yes

    But it starts for about 5 seconds at max then stops with that error but only sometimes then the rest it says failed to bring up litespeed please check error logs
  17. anewday

    anewday Moderator

    That's bad design then, owned license shouldn't behave that way. George, can you change it? It's just checked for updates, why should the server be down due to communication failure? It's just not practical...
  18. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Sorry about that, it probably caused by DNS problem. We will check the license verification code and make sure it wont cause any downtime because of that.
  19. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Does it cause any downtime? seems it do not bring down LSWS because of those errors.
  20. saviola8x

    saviola8x New Member

    [solved]

    Hello,

    I just install Litespeed at first time on server with trial license key, I install through WHM's plugin, then at license status box, it's show TRIAL one-time and not show anything after. I tried to switch to Litespeed but "failed to bring up lsws". Any idea about it ?

    Regards,
    Last edited by a moderator: Feb 25, 2011

Share This Page