Litespeed "crashes" after 15-30min

Discussion in 'Install/Configuration' started by manizzi, Jul 4, 2014.

  1. manizzi

    manizzi New Member

    These are my specs:

    A dedicated Intel Xeon 8CPU box, 8GB RAM on centos 6.5

    For the last 2 days my server has been going down every 30 minutes or so, and I'm trying to find out why. So far no luck.

    Here is my setup:

    PHP suEXEC max conn: 5
    Max connections: 2000
    Connection timeout: 300
    Max keep-alive requests: 100
    Smart keep-alive: Yes
    Keep-alive timeout (secs): 10

    LS External App
    Max connections: 400
    Environment: PHP_LSAPI_MAX_REQUESTS=3000, PHP_LSAPI_CHILDREN=400
    Initial request timeout: 60
    retry timeout: 0
    Persistent connection: No
    Connection keep alive timeout: 60
    Response buffering: No
    Instances: 1

    My website is fairly busy, but I've noticed this happens when the site visitors exceeds 250, as during off peak hours everything is okay.

    Can anyone help please. Am using Litespeed Enterprise v4.2.12

    Thanks.
  2. NiteWave

    NiteWave Administrator

    can you give a screenshot of real-time stats (lsws web admin -> Actions -> Real-Time Stats) during peak hour ?

    does it host many domain/vhosts ?
    PHP suEXEC: Yes or No ?
  3. manizzi

    manizzi New Member

    No it doesn't have many domain or vhosts, just one fairly busy domain.

    Now its not that busy but here is a screenshot.

    Attached Files:

  4. NiteWave

    NiteWave Administrator

    the attached image is too small to view.
    if so, for better performance, you can try
    lsws web admin->General->PHP suEXEC: No

Share This Page