Plesk + Password Protected Directories

Discussion in 'General' started by CSNM-Carl, Nov 3, 2009.

  1. CSNM-Carl

    CSNM-Carl New Member

    Running Plesk 9.2.3 and latest version of Litespeed web server.

    When adding a password protected directory to a domain inside Plesk, Litespeed requires a start for the protection on the directory to work.

    Is there any solution for this?

    Thanks,
    Carl
  2. Drew from Parallels

    Drew from Parallels New Member

    I'll ask the Parallels tech support team and get right back to you.

    Drew from Parallels
    Twitter: @ParallelsPanel
  3. Drew from Parallels

    Drew from Parallels New Member

    If I correctly understood standard Apache was replaced with Litespeed here?

    Hmm... but it is third-party software, so we can't guarantee correct Plesk operation with it. I've never heard about a configuration like this. I looked in our internal resources and haven't found anything about it. Perhaps this topic will be useful: http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=675017

    Drew from Parallels
    Twitter: @ParallelsPanel
    Register today for the FREE Parallels Summit (02/24)
  4. CSNM-Carl

    CSNM-Carl New Member

    Can anyone from Litespeed or any other Plesk/Litespeed customers please comment on this?
  5. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    LSWS should reload Apache configuration whenever a change in configuration files has been detected, please find out which configuration file has been changed by plesk when you add password protection.

    There is a bug in our latest 4.0.11 release that prevent LSWS from reloading configuration file when one configuration file was removed, this problem has been addressed in our 4.0.12 release.

Share This Page