Rails setup issues

Discussion in 'Ruby/Rails' started by alfredtoh, Sep 26, 2006.

  1. alfredtoh

    alfredtoh New Member

    Hey Guys

    I've been trying to get LSWS running but was not successful. It seems pretty straight forward but after several hours, I still have a 404. It does not seem so wasy and straight forward. So what am I missing?

    I'm using the default VHOST path: /opt/lsws/app for where app is the app root.

    2006-09-26 01:25:32.752 NOTICE The maximum number of file descriptor limit is set to 1024.
    2006-09-26 01:25:32.756 NOTICE [child: 2832] Successfully change current user to nobody
    2006-09-26 01:25:32.756 NOTICE [Child: 2832] Core dump is enabled.
    2006-09-26 01:25:32.756 NOTICE [AutoRestarter] new child process with pid=2832 is forked!
    2006-09-26 01:25:32.758 NOTICE [Child: 2832] Setup swapping space...
    2006-09-26 01:25:32.758 NOTICE [Child: 2832] LiteSpeed/2.2.2 Standard starts successfully!
    2006-09-26 01:25:33.117 NOTICE [AutoUpdate] Checking for new releases...
    2006-09-26 01:25:33.207 NOTICE [Child: 2822] Shut down successfully!
    2006-09-26 01:25:33.207 NOTICE [phpLsapi] stop worker processes
    2006-09-26 01:25:33.207 NOTICE [AdminPHP] stop worker processes
  2. alfredtoh

    alfredtoh New Member

    Nvrmind guys, I just zip thru the setup options without looking closely at the option defaults so I had PHP turned on. In anyway, I only realized that after watching this screencast. This is much more clearly than the wiki, so I suggest anyone having any problems to catch this.

    http://i.nfectio.us/litespeed2/litespeed2.html

Share This Page