[Solved] cPanel Admin console = blank screen

Discussion in 'Install/Configuration' started by Raenk, Aug 15, 2011.

  1. Raenk

    Raenk New Member

    Hi,

    Title says it all. I try to get into the admin and I get a blank screen.

    I reinstall LSWS completely (4.1.30), just the WHM plugin, nothing.

    Server is running fine however.

    Suggestions ?

    Thanks
  2. NiteWave

    NiteWave Administrator

    check if a firewall issue, admin console running on port 7080

    ssh to your server as root, "netstat -ntlp|grep 7080"
  3. Raenk

    Raenk New Member

    Already checked that, besides it was working before and there has not been any firewall changes.

    The connection doesn't seem to be refused, just blank screen.

    The last major movement on the server was the upgrade from traditional mysql to percona's mysql.
  4. NiteWave

    NiteWave Administrator

    when ssh on the server, what's the result of
    wget 127.0.0.1:7080
  5. Raenk

    Raenk New Member

    It connects and downloads a file.
  6. NiteWave

    NiteWave Administrator

    is it an empty file? the size of the file and content of it?
  7. Raenk

    Raenk New Member

    It is the login.php file for the admin console.
  8. NiteWave

    NiteWave Administrator

    I can take a look at your server if you give the access.
  9. webizen

    webizen New Member

    please tail -f error.log (e.g. /usr/local/lsws/admin/logs/error.log) when log into admin cp and see if anything causes the error and what the error is.

  10. Raenk

    Raenk New Member

    I can login to the admin console outside WHM, however, the WHM plugin is not working.

    That log is empty.
  11. webizen

    webizen New Member

    If i understand correctly: you have LSWS WHM plugin installed before and it was running OK. Once you upgraded LSWS (not LSWS plugin) to 4.1.3, you are unable to get to LSWS plugin page (blank) from WHM.

    If so, is there anything in cpanel error log (e.g. /usr/local/cpanel/logs/error_log) when you click "LiteSpeed Web Server" link from WHM->Plugins? have you tried re-installing LSWS WHM/cPanel plugin?
  12. Raenk

    Raenk New Member

    Correct. And I did re-install the plugin, but nothing.

    However it is solved. I had a suspicion it was a php error because of the blank screen and now your last reply made re-compile cpanel's internal php and that fix it.

    Thanks !
  13. funzclub

    funzclub New Member

    hey its showing me blank screen could anyone tell me how to solve this
  14. webizen

    webizen New Member

    did you get your site clean? otherwise we can not help as stated in pm.
  15. funzclub

    funzclub New Member

    sir for this you dont need to check my sites its the problem of litespeed plugin when i open litespeed web server from my cpanel its showing me blank but when im open litespeed from its admin panel its working fine i compiled php with litespeed i losy mysql connectivity after that so i want to build php matching library but im not finding any of its option in admin panel so, u dnt need to check my any site u needd to do only make this working with cpanel only.
  16. funzclub

    funzclub New Member

    if you still want to clean that sites than i can suspend that sites and you can do your work
  17. funzclub

    funzclub New Member

    sir i hope you will help me (client) and student
  18. funzclub

    funzclub New Member

    when will you solve my problem
  19. funzclub

    funzclub New Member

    hey whats this sir i will loose all my clients whats the hell im asking you from few days its not support ok we need good support not like this
  20. webizen

    webizen New Member

    not that we ignore you. as our company policy stated, we don't support sites with xxx content or related. btw, not sure how old are the students. if you can make sure those be taken off your sites for good, we can help.

Share This Page