upgrade 4.0.20 -> 4.1.4 problem

Discussion in 'LSWS 4.1 Release' started by webkuk, Oct 12, 2011.

  1. webkuk

    webkuk New Member

    I have a site running on RoR 2.2.2. After the upgrade, I have a problem with upload files like here

    How fix it? Site working by RailsRunner.rb
  2. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Can you try to revert back RailsRunner.rb to the one in 4.0.20 after upgrading to 4.1.4?
  3. webkuk

    webkuk New Member

    yes, i tried it, but don`t work (((
  4. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Please try the latest 4.1.5 package, see if it is fixed.
    If not, we may need to setup a test Rails application to reproduce the bug in our lab. If you have a simple Rails app can be used to reproduce it, please send to us.
  5. webkuk

    webkuk New Member

    dont working with 4.1.5 and 4.1.6 packages
  6. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Can you do the same file upload with LSWS "DEBUG" logging enabled, with 4.0.20 and 4.1.6, then send the log file to bug@litespeed...
    Or, if you prefer, you can send us a temp root password, we can login and trouble shoot for you.
  7. webkuk

    webkuk New Member

    problem with modsecurity
    " ModSecurity: Access denied with code 403, [Rule: 'ARGS' '(fromCharCode|http-equiv|<.+>|innerHTML|dynsrc|-->)']
    [Msg: XSS attack]"

    How fix it?
  8. NiteWave

    NiteWave Administrator

    have you upgraded to latest 4.1.17 ?
  9. webkuk

    webkuk New Member

    Yes, and i try upload image, but didnt work
  10. NiteWave

    NiteWave Administrator

    can you give a screenshot of:

    lsws admin console->Configuration->Server->Request Filter
  11. webkuk

    webkuk New Member

    [​IMG]
  12. webkuk

    webkuk New Member

    im disabled rule in XSS attack and all working. How fix this rule?
  13. NiteWave

    NiteWave Administrator

    maybe a false alarm ... if we can reproduce this issue in our lab, that'll help us to identify the cause of the issue.

    what package do you use to upload image? and using any upload progress bar script?

Share This Page