Virtual Host Mappings

Discussion in 'Install/Configuration' started by mghaught, Feb 10, 2007.

  1. mghaught

    mghaught New Member

    Hello,

    I have a basic question on setting up virtual host mappings. I've got some different domains mapped in my default listener and am using the virtual host template approach. However, one thing I haven't been able to do is map a subdomain to one of my virtual hosts. For instance, here's what my mapping looks like for one of my domains:

    virtual host:
    my_virtual_host

    domains:
    test.mydomain.com, mydomain.com

    In this set up, I can access my website with www.mydomain.com or simply mydomain.com. However, test.mydomain.com does not work. Yes, I have applied changes and gracefully restarted numerous times.

    Am I missing some basic here? I looked over the help pages and didn't see anything that mentioned this specifically. Can someone either point me towards some doc on how to get this working or advise? Thank you.

    Cheers,
    Marty
  2. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Does DNS of test.mydomain.com points to the same IP as mydomain.com?
    You can turn on debug logging by change "Debug Level" to "HIGH", and check the error.log output during restart and serving a request for test.mydomain.com.
  3. mghaught

    mghaught New Member

    Sadly, I knew it had to be something like this. I doubled checked my dns settings and indeed I didn't have the subdomain mapped correctly. After fixing that everything was fine. Thanks for the help.

    Cheers,
    Marty

Share This Page