Web server is automatically restarted‏

Discussion in 'Bug Reports' started by madihrb, Aug 26, 2011.

  1. madihrb

    madihrb New Member

    Hello,

    We are receiving this error atleast 30 times a days, we emailed to bug@litespeedtech.com some one month back but it seems they don't reply to my email, don't know why.

    Following is the error, the main problem is it trashes my tmp folder, i am running centos with cpanel control panel.



    At [26/Aug/2011:11:26:36 +0200], web server with pid=32452 received unexpected signal=11, a core file is created. A new instance of web server will be started automatically!

    Please forward the following debug information to bug@litespeedtech.com.
    Environment:

    Server: LiteSpeed/4.1 Enterprise
    OS: Linux
    Release: 2.6.18-238.9.1.el5
    Version: #1 SMP Tue Apr 12 18:10:13 EDT 2011
    Machine: x86_64

    If the call stack information does not show up here, please compress and forward the core file located in /tmp/lshttpd/.
  2. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    upgrade to 4.1.4
  3. AndrewT

    AndrewT Member

    We've actually gotten more of these with 4.1.4 whereas we didn't have an issue with the latest 4.1.3. So far 4.1.4 has just been a big lose with this and the SSI issues.

    Edit: Now see that the OP is using 4.1. Regardless, I'd be weary of 4.1.4 being an improvement. Go 4.1.3 IMO.
  4. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    SSI will be addressed soon, SSI may not be used and not likely to affect his server.

Share This Page