406 error when creating new cpanel account in WHMCS

Discussion in 'General' started by wemnael, Feb 15, 2013.

  1. wemnael

    wemnael Member

    I used Module Create from WHMCS - if you are familiar with whis, to create a cPanel account. I think this is a task who request more power . I have 1 CPU license. Now I'm getting 406 page when accessing admin are of WHMCS. Could you please tell me what to do next? Is there any log where I can find the cause of this message? I realy can't fin error log of my litespeed installtion.

    /usr/local/lsws/logs/error.log does not exist..
     
  2. webizen

    webizen Well-Known Member

    if you use cpanel, error log should be /usr/local/apache/logs/error_log. also check stderr.log in the same directory.
     
  3. NiteWave

    NiteWave Administrator

    which port? 2086 or 2087 ? if so, litespeed not listen to these ports, cPanle's own web server to listen to these ports and handle the http requests.
     
  4. wemnael

    wemnael Member

    I checked logs already, but cant find anything related to my whmcs administration url and 406 error. Unfortunately error is still there from yestarday. If I switch to Apache , everything works. I suspect it's about a Litespeed limit being triggered, because this was happening after I run Module Create.

    It's port 80
     
  5. webizen

    webizen Well-Known Member

    406 could be related to modsecurity. you can pm the url in question and temp server access for further look.
     

Share This Page