cPanel 68.0.27 crashing / killing Litespeed

Discussion in 'Bug Reports' started by MattW, Jan 22, 2018.

  1. MattW

    MattW Well-Known Member

    Had alerts from one of my servers shortly after the auto update to 68.0.27 that all the sites were down, and had to manually restart Litespeed. Saw another of my servers still had to update to run, so ran it manually, and that also killed off Litespeed, and didn't restart it automatically.

    Last few lines of the error log prior to it going down
    Code:
    2018-01-22 22:52:36.454 [INFO] [51.255.71.125:19660] File not found [/home/XXX/public_html/showthread.php] 
    2018-01-22 22:52:36.454 [INFO] [51.255.71.125:19660] File not found [/home/XXX/public_html/404.shtml] 
    2018-01-22 22:52:36.707 [INFO] [172.68.58.8:19595] File not found [/home/XXX/public_html/404.shtml] 
    2018-01-22 22:52:37.422 [INFO] [142.44.151.76:56634] connection to [uds://tmp/lshttpd/lsphp70.sock.18088] on request #0, confirmed, 1, associated process: -1, running: 0, error: Connection reset by peer!
    2018-01-22 22:52:37.430 [INFO] [142.44.151.76:56634] connection to [uds://tmp/lshttpd/lsphp70.sock.18088] on request #0, confirmed, 1, associated process: -1, running: 0, error: Connection reset by peer!
    2018-01-22 22:52:37.439 [INFO] [142.44.151.76:56634] connection to [uds://tmp/lshttpd/lsphp70.sock.18088] on request #0, confirmed, 1, associated process: -1, running: 0, error: Connection reset by peer!
    2018-01-22 22:52:37.439 [NOTICE] [142.44.151.76:56634] Max retries has been reached, 503!
    2018-01-22 22:52:37.439 [NOTICE] [142.44.151.76:56634] oops! 503 Service Unavailable
    2018-01-22 22:52:37.439 [NOTICE] [142.44.151.76:56634] Content len: 0, Request line: 'GET /forum/index.php?/calendar/1-smartwatch-release-dates/week-1507421088/&k=880ea6a14ea49e853634fbdc5015a024&setlanguage=1&cal_id=1&langid=1 HTTP/1.1'
    2018-01-22 22:52:37.439 [INFO] [142.44.151.76:56634] abort request..., code: 4 
    2018-01-22 22:52:37.439 [INFO] [142.44.151.76:56634] File not found [/home/XXX/public_html/503.shtml] 
    2018-01-22 22:52:40.023 [NOTICE] SIGTERM received, shutdown disabled, turn off fake Apache httpd.
    2018-01-22 22:52:40.023 [NOTICE] [PID: 26506]: start cgid: 19381, /usr/local/lsws/bin/lscgid
    2018-01-22 22:52:41.000 [NOTICE] [PID: 18088]: start cgid: 19479, /usr/local/lsws/bin/lscgid
    2018-01-22 22:55:00.204 [NOTICE] Your License key will expire in 18 days
    2018-01-22 22:55:00.204 [NOTICE] Loading LiteSpeed/5.2.3 Enterprise ...
    
    Running 5.2.3 (build 10)

    Not sure if this is a bug with Litespeed or cPanel, so reporting in both places.
     
  2. MattW

    MattW Well-Known Member

    This has just happened again as part of the update to 68.0.28.
     
  3. MattW

    MattW Well-Known Member

  4. NiteWave

    NiteWave Administrator

  5. MattW

    MattW Well-Known Member

    Thanks, this isn't running on any of the servers which I've checked. Is this something that is supposed to start manually, or are we expected to start it after each reboot?
     
  6. Karl

    Karl Active Member

    Not sure this is specific to Litespeed. We sometime see this issue, cPanel ends up doing an orderly shutdown of Litespeed. We also saw it the other night, but we also saw it with servers still running Apache as well.
     

Share This Page