How to run Ruby on Rail + Litespeed with RackRunner.rb

Discussion in 'Ruby/Rails' started by cevo, Jan 4, 2015.

  1. cevo

    cevo Active Member

    According to the README of ruby-lsapi-4.1, it said that
    Rack/Rails Runner has many advantages. So, I decided to use this method.

    However in order to get in run I need to follow the tutorial at http://www.litespeedtech.com/support/wiki/doku.php
    Then I find out that most of content in these tutorial has nothing mentioned about RackRunner.rb

    -http://www.litespeedtech.com/support/wiki/doku.php/litespeed_wiki:eek:ther-ext-apps:ruby-rails-old

    -http://www.litespeedtech.com/support/wiki/doku.php/litespeed_wiki:eek:ther-ext-apps:ruby-on-rails-easy-config

    - (search from google) https://www.geekstorage.com/blog/in...p-ruby-on-rails-with-litespeed-at-geekstorage

    Each tutorial seems to goes in difference way.

    Is there any update/latest step by step tutorial where I can learn how to setup environment until test result ?
    Please kindly help I got stucked at this point for a week alread.


    PS: I can managed to run several Ruby app without any problem with this command "rails server"
    and Browse to http://mydomain.com:3000. But to make it run along with Litespeed.
    and now quite confusing with various configuration.

    Here is Server's stderr.log
    Code:
    2015-01-04 19:31:08.044 [STDERR] /usr/local/rvm/rubies/ruby-2.1.3/lib/ruby/site_ruby/2.1.0/rubygems/core_ext/kernel_require.rb:54:in `require': cannot load such file -- rack (LoadError)
    
    2015-01-04 19:31:08.044 [STDERR] from /usr/local/rvm/rubies/ruby-2.1.3/lib/ruby/site_ruby/2.1.0/rubygems/core_ext/kernel_require.rb:54:in `require'
    
    from /usr/local/lsws/fcgi-bin/RackRunner.rb:13:in `<main>'
    
    Here is my virtualhost's log

    Code:
    2015-01-04 15:09:27.487 [INFO] [157.55.39.94:28981] abort request..., code: 4
    
    2015-01-04 15:23:15.839 [INFO] [124.121.220.163:52730] connection to [/tmp/lshttpd/mywebsite:_.sock] on request #0, confirmed, 0, associated process: -1, running: 0, error: Connection reset by peer!
    
    2015-01-04 15:23:15.941 [INFO] [124.121.220.163:52730] connection to [/tmp/lshttpd/mywebsite:_.sock] on request #0, confirmed, 0, associated process: -1, running: 0, error: Connection reset by peer!
    
    2015-01-04 15:23:16.043 [INFO] [124.121.220.163:52730] connection to [/tmp/lshttpd/mywebsite:_.sock] on request #0, confirmed, 0, associated process: -1, running: 0, error: Connection reset by peer!
    
    2015-01-04 15:23:16.043 [NOTICE] [124.121.220.163:52730] Max retries has been reached, 503!
    
    2015-01-04 15:23:16.043 [NOTICE] [124.121.220.163:52730] oops! 03 Service Unavailable
    
    2015-01-04 15:23:16.043 [NOTICE] [124.121.220.163:52730] Content len: 0, Request line: 'GET / HTTP/1.1'
    2015-01-04 15:23:16.043 [NOTICE] [124.121.220.163:52730] Redirect: #2, URL: /dispatch.lsapi
    
    2015-01-04 15:23:16.043 [INFO] [124.121.220.163:52730] abort request..., code: 4
    
    
    Here is my current configuration[​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited: Jan 4, 2015

Share This Page