Java broken whilst logged in (deffo caused by LiteSpeed)

#1
Hey Guys,

So recently ive been getting strange issues with my website, such as accordions not expanding, column height issues - and it is only whilst i am logged in as Admin. If i log out, it is fine. If I disable LiteSpeed as a plugin, it is fine.

I get a few errors appear in the Dev Console, but they make no sense to me and may not even be to do with LiteSPeed, but i do know LiteSPeed is causing it - as without it, no errors occur

Here are the errors:

f0180.js:8 Uncaught SyntaxError: Invalid or unexpected token
c4b4d.js:16 Uncaught TypeError: Cannot set property 'eeOffcanvas' of undefined

Any help?
 

Pong

Well-Known Member
Staff member
#2
Do you means LiteSpeed cache plugin for your wordpress? Which version do you use? Please upgrade to the latest version if possible. Any example ULR we can see the issue? Do you have some screenshots for us to understand your issue?
 
#3
Do you means LiteSpeed cache plugin for your wordpress? Which version do you use? Please upgrade to the latest version if possible. Any example ULR we can see the issue? Do you have some screenshots for us to understand your issue?
Sorry I wasn't very clear was i.

I'm using the LS Wordpress plugin yes. Both WP and the plugin are updated to the newest versions. I will attach screenshots below of some a troubled area both logged in and not logged in (so you can see how it should look). I will also include a screenshot of the errors shown in the dev console on that page whilst logged in. When logged out, there are no errors - visually or in the console.

https://ibb.co/r3vL3cq
https://ibb.co/QvGWcxt
https://ibb.co/W6Rkgbs
 
#5
Okay, it was JS combine that was making things loopy - still find it strange that it only occurs whilst i am logged in though :-/

Either way, i just left that option disabled for now

Thanks :)
 
Top