litespeed with cpanel

Discussion in 'Install/Configuration' started by Alfa-Host, Aug 23, 2011.

  1. Alfa-Host

    Alfa-Host Active Member

    Hello,

    I installed litesped with cpanel , but my page speed is slower than
    apache mod_php , this problem is for bad setting ? I am using the default litesped settings.
     
  2. webizen

    webizen Well-Known Member

    did you build the matching php from lsws? the default litespeed settings should be good for most setups. you can run 'top -c' from command line and see which process consume the most resources.
     
  3. Alfa-Host

    Alfa-Host Active Member

    yes i did , server load was 6-8 (8 core). php compiled :
    with eAccelerator v0.9.6.1, Copyright (c) 2004-2010 eAccelerator, by eAccelerator
    with the ionCube PHP Loader v4.0.9, Copyright (c) 2002-2011, by ionCube Ltd., and
    with Zend Optimizer v3.3.9, Copyright (c) 1998-2009, by Zend Technologies
    with Suhosin v0.9.32.1, Copyright (c) 2007-2010, by SektionEins GmbH

    eAccelerator cache dir is /tmp/eaccelerator .

    Thanks
     
  4. Alfa-Host

    Alfa-Host Active Member

    i test apache and litespeed at the same time , apache on port 80 and litespeed 2080 .
    when i load website with port 2080 page load speed is like apache , but after Switch to LiteSpeed page speed is slow .
    i use litespeed for shared hosting .
     
  5. webizen

    webizen Well-Known Member

    pm temporary server root access (ssh) for investigation.
     

Share This Page