4.0.15 and /usr/local/cpanel/bin/safeapacherestart

Discussion in 'Bug Reports' started by AndrewT, Jun 17, 2010.

  1. AndrewT

    AndrewT New Member

    Since upgrading to 4.0.15 we've been having problems with /usr/local/cpanel/bin/safeapacherestart hanging. As a result, basic operations that require httpd.conf modifications either become very slow or will not complete. Bandwidth and stats are also unable to update. This is easily resolved by killing the safeapacherestart process but this shouldn't be occurring in the first place.

    Given the timing of this problem and the lack of any cPanel updates having been applied it would seem that LiteSpeed's wrapper may be to blame in some manner.
  2. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    safeapacherestart does not like our wswatch script, which start LiteSpeed if killed by cPanel. So, we rebuild 4.0.15 package with wswatch turned off. Please do an update and full stop/start.
  3. AndrewT

    AndrewT New Member

    Thanks. I'll update if problems persist.
  4. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Yes, you should update. we got multiple reports on this.
  5. AndrewT

    AndrewT New Member

    Sorry, I meant update this thread. Already updated all servers.
  6. anewday

    anewday Moderator

    Should change the build number for 4.0.15 in the download page.
  7. JulesR

    JulesR New Member

    I agree, can you please change the build numbers and/or release announcements when you fix things like this? The last few releases it's been incredibly difficult to know exactly what version to upgrade to, since you've made multiple changes and kept them in the same build. Haven't there been 2 4.0.15's released now?

    Not good guys :(

Share This Page