"503 Service Unavailable" Error!

Discussion in 'General' started by masood_y, Oct 31, 2008.

  1. masood_y

    masood_y New Member

  2. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Are you using cPanel?
    Please check LSWS error log and stderr.log, under either lsws/logs/ directory or /usr/local/apache/logs/ directory.
  3. masood_y

    masood_y New Member

    Yes, im using cpanel on this server.
  4. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    try "Build Matching PHP" from LSWS WHM plugin.
  5. ASTRAPI

    ASTRAPI New Member

    "503 Service Unavailable" Error! also but without cpanel

    Hi

    On some users a link for example:

    Code:
    http://www.server.com/index.php?showtopic=19731
    Gives this error:

    03 Service Unavailable
    The server is temporarily busy, try again later! Powered By LiteSpeed Web Server
    Lite Speed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!

    But to me the same link and the same time is ok.

    I use direct admin.
  6. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    maybe it is random 503 errors, or related to that user.

    try to follow the instructions in our wiki for trouble shooting.

    Trouble shooting

    If you LiteSpeed PHP setup give 503 errors, you may have PHP configuration problem, usually it is because the version of a loadable module does not match the PHP version used. You need to recompile the loadable module to fix it.
    Some trouble shooting techniques:
    • check lsws/logs/stderr.log and lsws/logs/error.log.
    • try to start the lsphp binary with matching user id with command like
    sudo -u nobody ./lsphp5 -i
    • compare the phpinfo() page to a working installation, sometimes, due to permission problem, php configuration files cannot be fully loaded.
    • strace/truss/ktrace a lsphp process, it shows all the system calls made by the process.
  7. ASTRAPI

    ASTRAPI New Member

    Ok thanks :)
  8. masood_y

    masood_y New Member

    Im do it, but i see this error too!
    Help me please. My customer is angry.
  9. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    If you switch back to Apache, it works right?

    Please PM me your server root and lsws web console login, I can take a look.
  10. masood_y

    masood_y New Member

    Yes, its ok when switch to apache.
    Root information sent.
  11. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    I have switched back to apache to test it, that URL will result in a blank page.

    The problem is not litespeed specific, but a PHP internal problem, for some reason PHP engine crash when serving that specific request no matter LSWS or Apache is used.

    If you can fix the problem with Apache, it should work with LSWS as well.

Share This Page