cPanel installation error

Discussion in 'Install/Configuration' started by DoM, Sep 27, 2010.

  1. DoM

    DoM New Member

    Hi,
    i bought enterprise license leased for 8 core.

    After following your article on your wiki (i cannot copy link because vbulletin settings that you configured says: "To be able to post links or images your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
    Please remove links from your message, then you will be able to submit your post." ), server web does not start. Just it tell me to check error.log and there is NO error.log on /usr/local/lsws/logs/

    After that i try following another article on your wiki about cPanel integration:
    same problem. Now your script says:

    [ERROR] Failed to start the web server. For trouble shooting information,
    please refer to documents in "/usr/local/lsws/docs/".

    No error.log, no way to understand what's wrong.


    Waiting for your reply

    Regards
  2. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

  3. DoM

    DoM New Member

    Yes done.

    Nothing works and no error.log so i cannot understand what's wrong
  4. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Have you build matching PHP from WHM plugin?
    error log file is /usr/local/apache/logs/error_log, write to the same Apache log file.
  5. SilentCoder

    SilentCoder New Member

    i am having same problem too. Try checking if port 7080, 8088 ports are open cuz mine were closed and i cannot open them because i dont know how.

Share This Page