Default configurations of litespeed

Discussion in 'Install/Configuration' started by stotter, Jun 3, 2008.

  1. stotter

    stotter New Member

    Hello,

    Dear friends.
    I have some problems. Please assist.
    Firstly I must say that I am not pro, so please forgive me for my bad explanation.
    Last week, during ddos attack, I changed default configurations of litespeed according to an article in help center:

    http://www.litespeedtech.com/library/howto/#qa_dos

    Under Server Tuning I changed Max Request URL Length, Max Request Header Size, Max Request Body Size, Max Dynamic Response Header Size, Max Dynamic Response Body Size, Connection Timeout, Keep-Alive Timeout and Max Keep-Alive Requests. Under Server Security I edited Static Requests/Second, Dynamic Requests/Second and Outbound Bandwidth.

    Now ddos attack is over, but our sites have very problems at the moment (specially load takes so long), unfortunately, I dont remember default configurations, even help center is not useful.

    Please help.
  2. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    Please try reset Static Requests/Second, Dynamic Requests/Second and Outbound Bandwidth to "0", then restart LSWS.
  3. stotter

    stotter New Member

    Sorry, but that was not helpful.
    Please say to me that where I can find default value of each parameter.
    Thanks,
  4. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    You can find the default value in the installation package under conf/ directory.

Share This Page