External Application Broken COnnection issue in LSWS 4.2.12

Discussion in 'Bug Reports' started by Nandhakumar, Aug 11, 2014.

  1. Nandhakumar

    Nandhakumar New Member

    External application broken connection issue was resolved in 4.2.8 version itself. please review the release notes of version in LSWS 4.2.8 http://www.litespeedtech.com/products/litespeed-web-server/release-log


    currently I am using 4.2.12 version but external application broken connection issue doesn't seems to be resolved in new version.

    i updated the External Application as "no abort" config set in backend but still we got the service unavailable


    Exact Error am getting was,

    2013-08-23 22:01:07.105 INFO [72.32.36.154:48371-0#APVH_xxx.org] Abort request processing by PID:7195, kill: 1, begin time: 1, sent time: 1, req processed: 17
    2013-08-23 22:01:08.001 INFO [CLEANUP] Send signal: 10 to process: 7195
    2013-08-23 22:01:10.251 INFO [193.189.74.98:48082-0#APVH_xxx.org] Abort request processing by PID:6207, kill: 1, begin time: 1, sent time: 1, req processed: 65
    2013-08-23 22:01:11.001 INFO [CLEANUP] Send signal: 10 to process: 6207
    2013-08-23 22:01:12.429 INFO [27.34.158.1:21621-0#APVH_xxxx.org] Abort request processing by PID:7125, kill: 1, begin time: 1, sent time: 1, req processed: 11
    2013-08-23 22:01:13.004 INFO [CLEANUP] Send signal: 10 to process: 7125
    2013-08-23 22:01:14.301 INFO [108.168.213.82:14386-0#APVH_xxxx.org] Abort request processing by PID:7203, kill: 1, begin time: 1, sent time: 1, req processed: 17
    2013-08-23 22:01:19.308 INFO [210.224.185.85:34031-0#APVH_xxx.org] Abort request processing by PID:7553, kill: 1, begin time: 1, sent time: 1, req processed: 7

  2. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    You still got "kill: 1" means your "noabort" env was not set properly.
    You should upgrade to 4.2.14.

Share This Page