[HELP] litespeed succesfully installed but cant running at all

Discussion in 'Install/Configuration' started by n1x, Apr 4, 2010.

  1. n1x

    n1x New Member

    Dear all...i just newbie with litepspeed webserver...and i interesting to try install it on my pc at home...first i try to install enterprise trial version...after instalation is done..i check wheter litespeed running or not by type ip webserver litespeed on browser..but it wont show up welcome page as usual... i try starting manually but still failed to running..

    second...i try to uninstall litespeed enterprise trial version and try to install standart version..after successfully install litespeed...but i got same cases...

    i see on error.log...just got this message

    Code:
    2010-04-04 20:49:30.266 [NOTICE] [5469] Loading LiteSpeed/4.0.13 Standard ...
    2010-04-04 20:49:30.467 [NOTICE] [ADMIN] server socket: uds://usr/local/lsws/adm                                   in/tmp/admin.sock.7757
    2010-04-04 20:49:30.467 [NOTICE] Loading configuration from /usr/local/lsws/conf                                   /httpd_config.xml ...
    2010-04-04 20:49:30.468 [INFO] old priority: 0, new priority: -19
    2010-04-04 20:49:30.468 [INFO] [config:server:basic] For better obscurity, serve                                   r version number is hidden in the response header.
    2010-04-04 20:49:30.470 [INFO] Start listen socket [/usr/local/lsws/admin/cgid/c                                   gid.sock].
    2010-04-04 20:49:30.471 [NOTICE] [PID: 5471]: start cgid: 5474, /usr/local/lsws/                                   bin/httpd
    2010-04-04 20:49:30.472 [NOTICE] The maximum number of file descriptor limit is                                    set to 2048.
    2010-04-04 20:49:30.475 [NOTICE] lshttpd (5471) is ready
    2010-04-04 20:49:30.476 [NOTICE] [child: 5475] Successfully change current user                                    to www-data
    2010-04-04 20:49:30.476 [NOTICE] [Child: 5475] Core dump is enabled.
    2010-04-04 20:49:30.476 [NOTICE] [Child: 5475] Setup swapping space...
    2010-04-04 20:49:30.476 [NOTICE] [Child: 5475] LiteSpeed/4.0.13 Standard starts                                    successfully!
    2010-04-04 20:49:30.476 [NOTICE] [AutoRestarter] new child process with pid=5475                                    is forked!
    2010-04-04 20:49:31.100 [NOTICE] [AutoUpdate] Checking for new releases...
    2010-04-04 20:49:31.890 [INFO] Stop listener *:80.
    2010-04-04 20:49:31.890 [INFO] Stop listener *:61000.
    2010-04-04 20:49:31.890 [NOTICE] [Child: 5475] Start shutting down gracefully ..                                   .
    2010-04-04 20:49:31.890 [NOTICE] New lshttpd process is ready, stop listeners
    2010-04-04 20:49:31.890 [INFO] Stop listener *:80.
    2010-04-04 20:49:31.890 [INFO] Stop listener *:61000.
    2010-04-04 20:49:31.890 [NOTICE] [Child: 5475] Shut down successfully!
    2010-04-04 20:49:32.000 [NOTICE] [AutoRestarter] cleanup children processes and                                    unix sockets belong to process 5475 !
    2010-04-04 20:49:32.100 [NOTICE] [AutoRestarter] child process with pid=5475 exi                                   ted with status=0!
    2010-04-04 20:49:32.100 [NOTICE] [PID:5471] Server Stopped!
    

    So please...can you help me to solve this problem...i really want to try how litespeed running is....thanks
  2. NiteWave

    NiteWave Administrator

    which platform ?

    check if both lsws binary and OS are 32-bit, don't try 32-bit binary run on 64-bit OS.
  3. n1x

    n1x New Member

    both are 32-bit platform...and both are failed to running... i use proc amd x2 2Ghz, ram 2Gb, hd 320Gb..and motherboard MSI..till day i still cant try my litespeed
  4. NiteWave

    NiteWave Administrator

    which OS? linux or Mac?
  5. n1x

    n1x New Member

    i use ubuntu server 8.04 LTS 32 bit...is there any special setting to ubuntu before installing so i can install litespeed properly...really need advise..
  6. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    I believe you have tried to use the NULLed LSWS Enterprise, and got blacklisted.
  7. n1x

    n1x New Member

    Trully speaking, i just wanna try at home for educational only.. i just want to know how and what litespeed is...and learn how to use litespeed thats all..i all ready dl lsws-4.0.13-std-i386-linux.tar.gz, but cant running...is there any way so i still can use and try at home?

Share This Page