Litespeed automatically restarted

Discussion in 'Install/Configuration' started by DoM, Jun 14, 2011.

  1. DoM

    DoM New Member

    Hello,
    in few minutes litespeed restart every minute and fill /tmp device with files cores.

    LiteSpeed version 4.1

    Last error before FIRST restart was following:

    2011-06-14 13:59:14.945 [INFO] [x.x.x.x:1386-0#APVH_xxx.xxx] connection to [/tmp/lshttpd/APVH_xxx.xxx_Suphp.sock.793] on request #0, confirmed, 1, associated process: 461093, running: 1, error: Illegal seek!
    2011-06-14 13:59:14.945 [INFO] [uds://tmp/lshttpd/APVH_xxx.xxx_Suphp.sock] Connection error: Illegal seek, adjust maximum connections to 4!
    2011-06-14 13:59:14.960 [INFO] [x.y.z.z:49717-2#APVH_yyy.yyy] connection to [/tmp/lshttpd/APVH_yyy.yyy_Suphp.sock.316] on request #56, confirmed, 1, associated process: 459399, running: 1, error: Bad address!
    2011-06-14 13:59:15.010 [ERROR] Failed to generate the real time report!
    2011-06-14 13:59:22.389 [INFO] Remove pid: 461068, exitcode: 0
    2011-06-14 13:59:27.844 [INFO] Remove pid: 461067, exitcode: 0
    2011-06-14 13:59:27.859 [INFO] Remove pid: 461076, exitcode: 0
    2011-06-14 13:59:31.300 [INFO] Remove pid: 461133, exitcode: 1
    2011-06-14 13:59:34.606 [NOTICE] [AutoRestarter] child process with pid=412358 received signal=11, a core file is created!
    2011-06-14 13:59:34.723 [NOTICE] [AutoRestarter] cleanup children processes and unix sockets of process with pid=412358 !


    Waiting for your reply

    Regards
  2. webizen

    webizen New Member

Share This Page