mod security not working

Discussion in 'General' started by azn_romeo_4u, Sep 22, 2008.

  1. azn_romeo_4u

    azn_romeo_4u Member

    I have the 15 day free trial installed last night. After everything was installed, mod_security doesn't work anymore? I used the whm plugin

    I'm not an expert so please explain what I should do.

    Also do I have to switch to apache to run easyapache? Or can I stay with litespeed and still be able to run easyapache?
    Last edited: Sep 22, 2008
  2. ffeingol

    ffeingol Member

    What do you want to do with EasyApache?
  3. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    The modsecurity audit log generated by LSWS is not compatible with mod_security whm plugin yet. it works, just that the blocked requests are not shown from the plugin.

    Yes, you need to switch back to Apache temporarily when you need to rebuild Apache/PHP with easyapache.
  4. azn_romeo_4u

    azn_romeo_4u Member

    I use to get e-mail about blocks that modsecurity did but now I get nothing.

    Also I use to have www.myip.com/bin blocked if anyone tries to access it, but now it doesn't block anything. I can get there still.

    I wanted to install mod_security through easyapache also maybe updated my php to 5.2.6.
  5. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    if /bin/ directory does not exist on your server, it will not be blocked, LiteSpeed does not block requests results in 404. You can check the audit_log for requests being blocked.
  6. azn_romeo_4u

    azn_romeo_4u Member

    where's the audit log?

Share This Page