smf4seo and lightspeed

Discussion in 'PHP' started by franklinrony, Feb 8, 2009.

  1. franklinrony

    franklinrony New Member

    hi i have a website in geekstorage in a shared plan, have lightspeed server, i use smf forum and always i install the smf4seo mod, activate via admin panel and put the htaccess in the root of the forum

    with the same htaccess in localhost(with apache server) working fine, but when test in
    http://sharedownload.org/pruebas/index.php
    first show the url like
    http://sharedownload.org/pruebas/index.php?board=1.0
    and then(when clic in the link)
    http://sharedownload.org/pruebas/general discussion-b1.0/

    in localhost always show
    http://localhost/pruebas/general discussion-b1.0/

    too some redirections dont work

    http://sharedownload.org/pruebas/index.php?action=help

    in the error log show
    attach the seo4smf-redirect.php

    Attached Files:

  2. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    With localhost, there is no network delay, you will not notice the first URL, put your mouse over the link, you will see the target link from status bar. You can check the response with firebug, it will show what happened.

    The second one was eventually redirected to
    http://sharedownload.org/pruebas/help.html;a=help

    Not sure it suppose to be like that or not. you probably need to fine tune the rewrite rules to make it work.
  3. franklinrony

    franklinrony New Member

    thanks i solved my problem, only change the setting allow friendly urls in smf ;)

Share This Page