[solved] Problem after reinstall litespeed

Discussion in 'Install/Configuration' started by pardis, Jun 9, 2011.

  1. pardis

    pardis Member

    Hello :

    I was reinstall litespeed , but after it , no website loaded on server , litespeed is running without problem but no website loading. so i switch to Apache.
    Help me please.

    Best regards
    Last edited by a moderator: Jun 13, 2011
  2. NiteWave

    NiteWave Administrator

    do you run any control panel, like cPanel ?
  3. pardis

    pardis Member

    Yes ... i use Cpanel and installed litespeed by litespeed WHM plugin.
  4. NiteWave

    NiteWave Administrator

    how do you know that?
  5. pardis

    pardis Member

    1. check from browsing .

    2. with "top" command , No website (like PHP or ...) process can see.
    only litespeed run.
  6. NiteWave

    NiteWave Administrator

  7. pardis

    pardis Member

    I alredy use same document to install lsws and work fine .
    but when I reinstall lsws (remove and install again) , this problem occur.

    Can u help to resolve problem ?
  8. NiteWave

    NiteWave Administrator

    I don't think there is any difference between install and re-install.

    can you install the latest 4.1.1 again? if still fail, we can log in your server and take a look.
  9. pardis

    pardis Member

    I did install it again.
    not work yet.

    Thanks
  10. mistwang

    mistwang LiteSpeed Staff

    I think you did not build matching PHP.
  11. pardis

    pardis Member

    Not true ... PHP matching done :

    ==============================================
    Finished building PHP 5.2.17 with LSAPI
    ==============================================
    Thu Jun 9 18:20:58 IRDT 2011

    **COMPLETE**
  12. pardis

    pardis Member

    OK ... It is appear I have license Issue.
    please see attach Pic.
    [​IMG]
  13. NiteWave

    NiteWave Administrator

    to check license status:
    #/usr/local/lsws/bin/lshttpd -V
  14. pardis

    pardis Member

    Hello :

    this problem Resolved .
    Cause : i did use trial license again after paid license.

    thanks

Share This Page