vhost config error

Discussion in 'Install/Configuration' started by woodshop, Jan 7, 2004.

  1. woodshop

    woodshop New Member

    ok just updated to 1.2.2 and i'm getting this error in the log.
    {config:vhost:woodshop.hopto.org} Path for vhost root is invalid: /home/alex/Web/WebSite/DEFALT/

    system Mandrake 9.2 950MHZ Duron.

    i updated when i found out that there was a new version when i visited this site looking for help i got the same thing withthe old version.
  2. Lauren

    Lauren LiteSpeed Staff

    WebAdmin interface will not create the directory for you. You need to create the directory yourself.

    1. check whether that directory exists or not, make sure no typo.
    2. check the directory permission, whether allow the userId that web server running as to access that directory.

    If you still have problem, please provide more detail.

    Lauren
  3. woodshop

    woodshop New Member

    ok it was a typo default has a U in it.

    now i get an error 403 forbiden when i try to broswe to the site.
    All of the permissions on all flies and folders are set access, write, and exicute all users.
    The server secerity is set as enable context acess control "no"
    allowed list "ALL"
    denied list "N/A"
  4. Lauren

    Lauren LiteSpeed Staff

    this is wrong. lsws will not serve a static file which is executable.
    This is one of the security features. Please take a look at the security section on "strict static file checking".
  5. woodshop

    woodshop New Member

    thanks for all the help. it all works now.

Share This Page