Hello, need configuration

Discussion in 'Install/Configuration' started by vibutx, Sep 26, 2009.

  1. vibutx

    vibutx New Member

    Hi,

    Well i have been using LS for some time now with the original configuration it comes with, but now i need it to be more optimized. Since I run web proxies they are very resource intensive and my support team does not Manage LS so i need some help from you guys. I keep on getting:

    --503 Service Unavailable
    The server is temporarily busy, try again later!
    --------------------------------------------------------------------------------
    Powered By LiteSpeed Web Server
    LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site! --

    Does anyone have a configuration file that is fully optimized so i can just install it or someone can tell me what to change?

    Thanks again!
  2. MikeDVB

    MikeDVB New Member

    Daniel...

    You should upgrade to 4.0.10 which should resolve these issues for you.
  3. vibutx

    vibutx New Member

    I should of asked you in the first place mike :). Thanks a lot. Also how do I configure litespeed like apache?
  4. vibutx

    vibutx New Member

    I also cant seem to find where i can upgrade it because i cant login into the client area but i can login directly at litespeed on their whmcs area.
  5. MikeDVB

    MikeDVB New Member

  6. vibutx

    vibutx New Member

    Can anyone give me specific instructions on how to upgrade?
  7. NiteWave

    NiteWave Administrator

Share This Page