LSCACHE - WP Plugin

Discussion in 'General' started by sip, Aug 30, 2018.

  1. sip

    sip Well-Known Member

    When
    Instant Click is set to ON, pages load very fast. But, there's one problem
    When, after navigating around WP, one hovers on Forum Link (XF) and clicks, then XF loads with WP css. So all messed up. One has to do a page refresh to get the XF styles into play.
    Can this be fixed? If yes how?
     
  2. Pong

    Pong Well-Known Member Staff Member

    What make you believe it is a LiteSpeed wordpress cache plugin issue? It doesn't sound like. Your XF doesn't use LSWCP plugin at all.
    Did you enable cache for your Xenforo forum? You can check if XF is using cache or not(check cache header).
     
  3. sip

    sip Well-Known Member

    Because when I disable Link hover everything works fine
     
  4. Pong

    Pong Well-Known Member Staff Member

    Xenforo cache and Wordpress cache are separate stuff, not the same, each one has separate cache plugin.
    Your Xenforo as a subdirectory domain, https://www.dlife.in/forums/ , it doesn't have cache hit header at all.
    If Xenforo doesn't use cache, Xenforo will talk to the backend, If anything wrong, It is Xenforo itself or Xenforo configuration's problem, nothing to do with cache, or LSWS web server.
     
  5. sip

    sip Well-Known Member

    And what exactly is XENFORO problem?
    Your support team has access to server, both admins to check.
     
  6. Pong

    Pong Well-Known Member Staff Member

    I did browser in wordpress, then click Xenforo link , I did not see anything wrong there unless you want to provide more details.
    Anyway, in general. It is beyond our support scope if it is not cache related. You 'd better consult Xenforo support team.
     
  7. Pong

    Pong Well-Known Member Staff Member

    For other's interest, you need to check header to see if cache is enabled or not.
    for this case, there is no cache hit header at all, then not cache related. then you should normally consult the application support/speicallist, since we are providing support for our own product, such as cache or cache plugin problem, but not wordpress, xenforo or other application problem in general.
     
  8. sip

    sip Well-Known Member

    I am really surprised.
    Cache Plugin iis yours
    LSCACHE add on is yours
    You are running XF
    And now you tell me it is XF problem?
     
  9. sip

    sip Well-Known Member

    You did not see any issue because in WP cache
    following setting is off
    Instant Click
    If I switch it ON, then on first click from WP to forum it shows all WP css
     
  10. Unique_Eric

    Unique_Eric Administrator Staff Member

    Hi @sip,
    Understood, if "Instant Click" cause any style issue, what you can do is turn it off. :eek:
    We made this function by open source lib and we don't have enough time schedule for this function improvement now.

    by the way, if you have more wordpress cache plugin related issue, welcome to post here https://wordpress.org/support/plugin/litespeed-cache/. I believe you can get more cache support on it.
    Best,
    Eric
     

Share This Page