No request delivery notification has been received from LSAPI process group

Discussion in 'Install/Configuration' started by accassar, May 22, 2012.

  1. accassar

    accassar Active Member

    Hello,

    From time to time I get:

    No request delivery notification has been received from LSAPI process group [-1], possible run away process.

    Followed by:

    Retry with new process group.

    What does it mean?

    I have tried the LSAPI_ACCEPT_NOTIFY=1 and =0 settings with no changes. Seems to happen in spurts.
     
  2. webizen

    webizen Well-Known Member

    the run away process mean there is php code issue that crashed LSPHP so that no request delivery notification gets sent. LSPHP parent has to spawn a new process to handle the request.
     
  3. accassar

    accassar Active Member

    I'm not seeing any processes crash. How can I debug this?
     
  4. webizen

    webizen Well-Known Member

    look at the entries around the one you pointed in the error log and see which URL causes the problem. run the php manually with lsphp5 (/usr/local/lsws/fcgi-bin/lsphp5 /path/to/php_file) to see error.
     
  5. accassar

    accassar Active Member

    After a day of running php inside of GDB, I could see there where far fewer crashes (say 5) then the number of these errors I have received.

    I reapplied LSAPI_ACCEPT_NOTIFY=0 on the lsapi processes and restarted - it seemed to go away.

    I also notice these errors when restarting lsws.
     

Share This Page