since install no admin panel running on port 7080

Discussion in 'Install/Configuration' started by Geoff, Sep 14, 2010.

  1. Geoff

    Geoff New Member


    I've installed a few of these litespeed servers now, but on this one, it wont start the admin section. If I do a netstat there is nothing running on port 7080.

    I cant see any errors, and the server is otherwise running fantastically... but I cant get into the admin panel :s
  2. NiteWave

    NiteWave Administrator

    check if there is other application already listen to port 7080
  3. Geoff

    Geoff New Member

    thanks for the prompt reply.

    Now I see litespeed running:
    and the firewall allows connection:

    Still cant reach it though.

    Note: its a cpanel server and I cant get to it from within or from without.
  4. NiteWave

    NiteWave Administrator

    ssh to the box, how about "wget"
  5. Geoff

    Geoff New Member

    well, that worked..


    My IP is also "whitelisted" so there should be even less chance its the firewall, but I might try it with it off..
    edit: no difference.
    Last edited: Sep 14, 2010
  6. NiteWave

    NiteWave Administrator

    there may be other place to block 7080. for example, the server's gateway firewall.

    you can also try change 7080 to a bigger number, for example 15000, see if it can be reached.
  7. Geoff

    Geoff New Member

    actually, good point, the host does have a rather strict firewall, I had forgotten.

    I shall get onto them. Sorry for wasting your time.

Share This Page